sâmbătă, 7 aprilie 2012

AMBIENT EXPO: Lansarea noului profil Teraplast pentru case pasive

Vineri, 30 martie a.c., la sala Cupola din cadrul centrului expozitional Romexpo din Capitala, s-a desfasurat conferinta internationala organizata de revista "Termopanul". Evenimentul a fost axat pe prezentarea tehnologiilor inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante. In deschiderea lucrarilor, 


Pavel Ivanov, directorul publicatiei, a afirmat ca "in aceasta perioada este foarte important pentru furnizorii de sisteme din domeniul nostru de activitate sa dovedeasca o atitudine flexibila si sa promoveze inovatii si noutati prin care sa-si diferentieze oferta, intr-un mediu concurential tot mai agresiv. De aceea, este importat ca produsele respective sa fie promovate intr-un cadru profesional adecvat, care sa permita specialistilor din bransa sa aiba acces liber si complet la informatii. Tocmai acest obiectiv am urmarit prin evenimentul nostru si speram sa fie obtinute efectele scontate". 


In cadrul manifestarii, au fost realizate prezentari ale mai multor companii, dintre care s-au remarcat Winkhaus - unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de sisteme de feronerie, Hornschuch - furnizor german de sisteme de finisaj (folie), Teraplast - fabricant local de profile din PVC destinate executiei de ferestre/usi etc. 


Una dintre cele mai interesante prezentari a fost aceea a producatorului de sisteme din Bistrita, care a anuntat lansarea primului reper realizat in Europa de Est, destinat fabricarii de ferestre pentru case pasive. "Incepand cu luna iulie a.c., portofoliul de produse Teraplast va fi completat cu seria TP7000, avand o latime constructiva de 88 mm si sapte camere de izolare. 


Sistemul va permite instalarea unor panouri vitrate cu latimi de 32 mm, respectiv 44 mm (geam triplustratificat), coeficientul de transfer termic estimat la nivelul ramei fiind de 1,07 W/mpK. Astfel, prin utilizarea unui vitraj cu insertie de argon avand Ug de 0,4 W/mpK si o transmisivitate termica liniara a baghetei de 0,032 W/mpK, se poate obtine un ansamblu cu o valoare U cuprinsa intre 0,7 W/mpK si 0,8 W/mpK (in functie de dimensiunile acestuia). 


Un alt detaliu important este acela ca sistemul are armaturi comune cu TP4000 si TP6000, pentru lucrarile speciale fiind livrate profile de cuplare, ce permit asamblarea noilor modele cu sortimentele deja existente pe piata.
Informatii suplimentare, la adresa www.revista-termopanul.ro  
Sursa


În acest an, producătorul de profile PVC lansează un nou produs pe piață: TP 7000, un sistem cu 7 camere, care conferă o izolație termică și fonică mai eficientă decât alte produse de acest tip.Cu o lățime de 88 mm, 7 camere și 3 rânduri de garnituri, sistemul promite un coeficient termic de Uf=1,07W/m2xK.Vitrarea în cazul sistemului TP 7000 se poate face cu un pachet de geam izolant cu o grosime de 32-44 mm.
Atât garniturile cât și armăturile, confecționate din tablă galvanizată de 1,5 mm, sunt compatibile cu toate cele trei sisteme pe care producătorul le oferă clienților săi : TP 4000, TP 6000 și acum TP 7000.

Alege TP 7000 și vei beneficia de următoarele avantaje:

 Un confort termic sporit atât vara cât și iarna
 Izolare fonică sporită
 Trei garnituri cu un grad ridicat de etanșare la apă și aer
 Un adevărat inamic al condensului la folosirea unei sticle de calitate
 Grosimea de 32-44 mm a pachetului termic
 Designul soft și rotunjit
 Compatibilitatea garniturilor și a armăturilor cu celelalte sisteme TP 4000 si TP 6000
 Protejarea în timp a feroneriei

Compania Teraplast oferă clienților săi, soluții complete și produse de calitate precum sistemele de tâmplărie termoizolantă și accesorii. Teraplast, a dezvoltat sistemele de profile TP 4000 cu 4 camere izolatoare și TP 6000 cu 6 camere izolatoare.

2 comentarii:

  1. Digix... in primul rand felicitari pentru blog si participarea pe forumuri.
    Personal nu sunt un mare fan al profilelor Teraplast dar poate ca merita totusi un vot de incredere.
    Promovez Salamander prin fenexpert.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc pentru urări și felicitări. Succes în afacerea ta!

    Nici eu nu vând sau prelucrez aceste produse, dar am considerat că este vorba de o informare, iar produsele românești merită și ele șansa lor.

    RăspundețiȘtergere